Om oss

Agriton Sverige AB är distributören på den svenska marknaden för alla produkter som innehåller eller är konstruerade från EM eller Effektiva Mikroorganismer. Tidigare känd som Botanic Culture, är vi en agentur som är dedikerad till att föra sunda tekniker och praxis till den svenska marknaden.

Vi är en del av Agriton familjen, som vårt moderbolag ligger i Noordwolde, Holland.

Agriton är en leverantör och producent av naturprodukter för jordbrukssektorn och för personer med intresse för hälsosamma produkter och förfaranden. Dessa produkter syftar till att förbättra de kemiska, fysiska och biologiska aspekterna i jord-växt-djur-gödselcykeln och i mikrobiomen hos människokroppen. Dessa processer arbetar oskiljaktigt tillsammans om hållbart jordbruk, trädgårdsodling och människors välbefinnande.

Kunskapsöverföring, forskning och utveckling är av största vikt vid Agriton. Speciellt EM-tekniken utvecklad av professor Dr. Teruo Higa från Ryukyus Universitet, Okinawa, Japan. Effektiva mikroorganismer (EM) kan användas på många sätt för mark, växter, människor och djur.

Vi hoppas att denna kunskap och våra produkter kommer att bidra positivt till ditt företag, dina kunder och din allmänna välbefinnande.

Ebba Horn – VD
070 492 87 04
ebba@agritonsverige.se

Ben Craven – Marketing
073 034 55 22
ben@agritonsverige.se

Johanna Karlén – trädgårdsingenjör
073 15 16 492
johanna@bioinspira.se